Masa de toaleta – Modele, sfaturi si idei

De ce sa alegi o masa de toaleta? Descopera acum solutia perfecta pentru organizarea cosmeticelor.

Orice femeie, indiferent de rolurile sale in viata, ca e mama, sotie sau fiica, are nevoie de coltul sau de infrumusetare. Un loc dedicat si ordonat pentru cosmetice, creme si alte solutii de infrumusetare.

Amenajarea unui loc stilistic personal, incepe obligatoriu cu alegerea mobilierului cheie: masa de toaleta.

De ce sa alegi o masa de toaleta?

1. Organizarea eficienta a spatiului

O masa de toaleta te ajuta la o organizare mai buna a cosmeticelor, cremelor si parfumurilor. Astfel eviti sa mai ocupi diverse locuri din casa cu produse cosmetice, depozitandu-le pe toate intr-un singur loc, organizat si eficient.

2. Economisesti timp

Avand la indemana toate produsele cosmetice de care ai nevoie pentru a te pregati, eviti sa pierzi timpul si sa cauti prin casa dupa fiecare produs in parte.

3. Protejarea produselor cosmetice

Majoritatea femeilor care nu detin o masa de toaleta, isi depoziteaza produsele cosmetice in baie. Insa in baie nu sunt conditii propice pentru a le depozita, deoarece diferentele mari de temperatura si umiditatea din baie, duc la deteriorarea acestora.

Amplasarea mesei de toaleta

Masa de toaleta poate fi situata oriunde in casa dar daca spatiul din dormitor iti permite, este de preferat sa o pui in dormitor. Deoarece este un loc mai intim si protejat al casei. Daca ai posibilitatea ar fi bine sa gasesti un loc langa fereastra, astfel poti beneficia de lumina naturala de afara pentru sesiunile de make-up.

masa de toaleta in dormitor alba cu sertare masa de toaleta clasica alba in dormitor masuta toaleta cu oglinda masa de toaleta moderna alba cu oglinda 2 sertaremasa de toaleta alba moderna masa de toaleta alba moderna cu sertare masa de toaleta moderna cu sertare din lemn 

Cumpara mese de toaleta online de la magazinele partenere:

Daca doresti sa descoperi mai multe modele, click aici: Colectie mese de toaleta moderne