Mobila baie: Chiuveta baie si masca chiuveta baie

Cum alegem chiuveta potrivita pentru baie? Descopera acum in acest articol util si practic.

Chiuveta este una dintre cele mai importante piese sanitare din baie, o piesa care joaca atat un rol functional cat si unul estetic.

Cum alegem chiuveta potrivita pentru baie?

Cand alegi o chiuveta pentru baie trebuie sa iei in considerare marimea, culoarea si stilul baii in care va fi montata chiuveta.

Stabilirea unui buget

Pretul unei chiuvete este influentat de marimea acesteia, calitatea materialelor folosite si de producator. Pretul unei chiuvete pentru o baie mica poate sa porneasca de la 200 lei si poate sa ajunga pana la 3.000 lei, pentru chiuvetele mari, sofisticate din materiale naturale.

Amenajare sau inlocuirea chiuvetei

Cand se mobilieaza o baie de la zero, alegerea unei chiuvete este mai simpla deoarece se poate alege un set intreg de mobilier care include o chiuveta. In schimb daca se inlocuieste numai chiuveta veche , atunci trebuie sa alegi cu grija modelul nou pentru a se potrivi cu mobilierul existent si dimensiunile acestuia.

Modelul chiuvetei de baie

Inainte de a alege tipul chiuvetei, trebuie sa ai in vedere urmatoarele: stilul in care este amenajata baia in care va fi montata chiuveta, designul pieselor de mobilier (dulapurile din baie, cada, cabina de dus, wc-ul) si spatiul disponibil.

Lavoar pe blat

Una dintre cele mai elegante modele de chiuveta, este lavoarul. Acesta este un model practic, elegant si usor de montat. Acest tip de chiuveta de baie este ideal deoarece nu ocupa mult spatiu si se gaseste intr-o varietate mare de modele.

Lavoarul se gaseste in diferite forme si se aseaza pe orice tip de blat. Majoritatea modelelor au forma de bol oval sau rotund.

Lavoar pe blat Caspia 44 RING Cersanit
idei modele gresie si faianta baie mica cu cada

Mobilier si lavoar pentru baie mica

Daca dispui de o baie mica, trebuie sa alegi un lavoar de dimensiuni mici, cu un mobilier care dispune de multe compartimente pentru depozitare.

Dulap de baie alb cu masca lavoar 40 cm
modele gresie si faianta baie mica
amenajare baie 3 mp idei bai moderne

Mobilier pentru baie mica:

Lavoar pentru baie mica:

Descopera toata colectia ⟶ lavoare pe blat.

Mobilier si lavoar pentru baie mare

Cand alegi un mobilier si un lavoar pentru o baia de dimensiuni mari, aceastea trebuie sa fie de dimensiuni mari, cu un design frumos, dintr-un material de calitate.

idee amenajare baie mica cu paravan de dus oglinda rotunda si mobilier lavoar
idee amenajare baie mare cu perete de dus si mobilier modern

Mobilier pentru baie mare:

Lavoar pentru baie mare: