Importanta lenjeriei de pat de calitate

Cu totii stim acea senzatie minunata pe care o simtim atunci cand ne punem seara intru-un pat cu o lenjeria curata care ne ofera un confort nemaipomenit pentru un somn lung si odihnitor.

Calitatea saltelei de dormit este printre primele lucruri care ne vin in minte atunci cand ne gandim la ce ne trebuie pentru a avea un somn perfect, dar adevarul este ca fara o lenjerie de pat potrivita, somnul nostru va fi nelinistit si presarat cu momente de trezire indiferent de cat de scumpa si confortabila este salteaua de sub noi. Multi oameni nu investesc foarte multi bani in lenjeria de pat, cu toate ca o lenjerie de pat de calitate poate fi garantia unui somn perfect.

Un om obisnuit isi petrece, 25 de ani din viata dormind

  • Acest lucru este echivalent cu aproximativ o treime din viata. Imaginati-va o haina pe care o purtati pe dumneavoastra timp de 25 de ani. Evident va doriti ca aceasta sa fie din cel mai bun material, sa va faca sa va simtiti bine si sa va lase pielea sa respire. Daca la haine suntem pretentiosi si ne dorim sa avem cele mai bune materiale, de ce nu am pretinde aceleasi atribute si de la lenjeria de pat care ne atinge pielea in fiecare noapte?
  • Investitie pe termen lung – de cele mai multe ori atunci cand cumparam o lenjerie de pat ne dorim ca aceasta sa fie foarte rezistenta si sa ne putem bucura de ea un timp indelungat. Din pacate, spalarile succesive la temperaturi inalte si detergentii din comert distrug fibrele tesaturilor. Daca ne asiguram ca achizitionam o lenjerie de pat de calitate, aceasta isi va pastra proprietatile timp indelungat si ne va asigura un somn linistit o perioada lunga de timp indiferent de cat de des o spalam.

Suferi de alergii?

Sunt multe persoane care sufera de alergii si nu stiu din ce cauza. In cazul in care va treziti dimineata obositi, cu dureri de cap, nas infundat si ochi uscati, exista posibilitatea sa suferiti de o alergie la materialul din care este facuta lenjeria dumneavoastra de pat.

O lenjerie de pat dintr-un material hipoalergic, cum este bumbacul, va poate scapa de problema si va asigura dimineti frumoase. Lenjeriile din bumbac nu acumuleaza particule de praf si acarieni care pot dauna sanatatii provocand o serie de boli cronice cum ar fi astmul.

In concluzie, ne petrecem o foarte mare parte din viata dormind. Somnul este important pentru o sanatate de fier si un somn odihnitor ne asigura o viata lunga si frumoasa. Calitatea lenjeriei de pat este un aspect foarte important si de multe ori ignorat in demersul nostru de a transforma patul in locul perfect pentru un somn odihnitor si lipsit de intreruperi.

Descopera mai jos lenjerii din bumbac 100%