Ghid practic pentru a alege canapeaua perfecta

Inainte de a achizitiona o canapea, trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

Dimensiunea

Inainte sa cumperi o canapea, asigura-te ca dimensiunea acesteia nu va incarca prea mult camera, mai ales peretele langa care vrei sa o pui. O canapea prea mare iti va ocupa mult spatiu si nu iti va permite sa desfasori diverse activitati sau sa amplasezi si alte piese de mobilier in camera.

Designul

Canapeaua trebuie sa se potriveasca si sa respecte stilul in care este amenajata camera. Daca vrei ca piesa de rezistenta din incapere sa fie canapeaua, aceasta poate sa aiba un stil diferit fata de restul obiectelor din camera, insa sa ai in vedere sa nu fie prea puternic contrastul dintre acestea.

Calitatea

Canapelele de buna calitate sunt construite din materiale solide si grele. Mai mult, o canapea de buna calitate nu se clatina pe schelet si ar trebui sa dea senzatia ca este solida. Este recomandat sa se evite canapeaua cu schelet metalic sau din plastic, aceasta are o durata de viata mai scurta decat cel din lemn si canapeaua va trebui inlocuita in 2-3 ani de la cumparare.

Materialul

Alegerea tapiseriei potrivite te va ajuta sa te bucuri de aceasta cat mai mult timp. Bumbacul are rezistenta mare la uzura, la fel si inul. Insa exista si microfibre sintetice, de calitate superioara, care rezista in timp. Daca vrei ceva mai elegant poti opta pentru o canapea din piele naturala.

Cumpara online o canapea moderna de la partenerii nostri