Ghid practic pentru a alege canapeaua perfecta

Canapeaua este una dintre cele mai populare si folosite obiecte de mobilier din casa. Aceasta se regaseste in fiecare casa si de cele mai multe ori in living.

Inainte de a cumpara o canapea, trebuie sa ai in vedere urmatoarele elemente:

Dimensiunea camerei si a canapelei

Inainte sa cumperi o canapea, asigura-te ca dimensiunea acesteia nu va incarca camera, mai ales peretele langa care vrei sa o pui. O canapea prea mare iti va ocupa mult spatiu si nu iti va permite sa desfasori diverse activitati sau sa amplasezi si alte piese de mobilier.

Designul canapelei

Canapeaua trebuie sa se potriveasca si sa respecte stilului in care este amenajata camera. Daca vrei ca piesa centrala din incapere sa fie canapeaua, aceasta poate fi cumparata intr-un stil diferit, insa ai in vedere sa nu fie prea puternic contrastul.

Cum iti dai seama ca o canapea este de calitate

Canapelele de buna calitate sunt grele si solide. Mai mult, o canapea de buna calitate nu se clatina pe schelet si ar trebui sa dea senzatia ca este solida. Este recomandat sa se evite canapeaua cu schelet metalic sau din plastic, aceasta are o durata de viata mai mica si va trebui inlocuita in 2-3 ani de la cumparare.

Materialul canapelei

Alegerea tapiseriei potrivite te va ajuta sa te bucuri de aceasta cat mai mult timp. Bumbacul are rezistenta mare la uzura, la fel si inul. Insa exista si microfibre sintetice, de calitate superioara, care rezista in timp. Daca vrei ceva mai elegant poti opta pentru o canapea din piele naturala.

Cumpara canapea din stofa / catifea – Preturi reduse:

Canapea Kring Sylvie cu 3 locuri, 2 reclinere

Cumpara acum!

Cumpara canapea din piele – Preturi reduse:

Canapea din piele cu 3 locuri, 2 reclinere, Maro inchis

Cumpara acum!

Canapea Kring Royal, 2 reclinere si 3 trepte de confort, Gri

Cumpara acum!

Culoarea canapelei

Trendurile vin si pleaca, asa ca cel mai bine este sa gandesti in termeni practici. De exemplu, o canapea alba, ar putea fi deosebita, insa culoarea este una pretentioasa si trebuie mereu sa ai grija sa nu o patezi. Alege o culoare neutra, care sa nu se demodeze si sa fie si practica. Cele mai alese sunt canapelele de culoare bej, maro, gri sau negru. Acestea sunt usor de combinat cu restul pieselor de mobilier din casa si nu sunt pretentioase.

Cumpara canapea in diferite culori – Preturi reduse:

Canapea Kring Sylvie cu 3 locuri, 2 reclinere si 3 trepte de confort, Bej

Cumpara acum!

Canapea Kring Royal, 2 reclinere si 3 trepte de confort, piele naturala, Maro deschis

Cumpara acum!

Canapea extensibila Kring Betty, Gri, 230 x 90 cm -107 x 43-88 cm

Cumpara acum!

Canapea galbena moderna extensibila galbena moderna

Cumpara aici!

Descopera aici mai multe modele de canapele