Ghid practic pentru a alege canapeaua perfecta

Esti in cautarea unei canapele? Nu stii ce model sa alegi? Echipa HOOME iti pune la dispozitie un ghid util.

Inainte de a achizitiona o canapea, trebuie sa tii cont de 4 criterii:

1. Dimensiunea

Inainte sa cumperi o canapea, trebuie sa te asiguri ca dimensiunea acesteia, nu va incarca prea mult camera. O canapea prea mare iti va ocupa mult spatiu si nu iti va permite sa iti desfasori diverse activitati sau sa amplasezi si alte piese de mobilier in camera.

2. Designul

Canapeaua trebuie sa se potriveasca si sa respecte stilul in care este amenajata camera. Daca vrei ca piesa de rezistenta din incapere sa fie canapeaua, aceasta poate sa aiba un stil diferit fata de restul obiectelor din camera.

3. Calitatea

Canapelele de buna calitate sunt construite din materiale solide si grele. Mai mult, o canapea de buna calitate nu se clatina pe schelet si ar trebui sa dea senzatia ca este solida. Este recomandat sa se evite canapeaua cu schelet metalic deoarece aceasta are o durata de viata mai scurta decat cea cu schelet din lemn.

4. Materialul

Alegerea tapiseriei potrivite te va ajuta sa te bucuri de aceasta cat mai mult timp. Bumbacul are rezistenta mare la uzura dar exista si microfibre sintetice, de calitate superioara, care rezista in timp. Daca vrei ceva mai elegant poti opta pentru o canapea din piele.

Cumpara online o canapea moderna de la partenerii nostri:

Canapele extensibile cu 2 locuri:

Descopera toata colectia ⟶ canapele extensibile cu 2 locuri.

Canapele extensibile cu 3 locuri:

Descopera toata colectia ⟶ canapele extensibile cu 3 locuri.

Canapele moderne:

Descopera toata colectia ⟶ canapele moderne pentru living.