Cabine de dus – 15 modele – Super ghid de cumparare

O baie mica are nevoie de o cabina de dus! Descopera acest ghid util de cumparare cu idei si modele inedite.

De ce sa alegi o cabina de dus?

Cabina de dus este o alegere buna atunci cand nu ai destul loc in baie pentru o cada sau pur si simplu vrei o cabina de dus deoarece este estetica si eficienta decat o cada.

Cum sa alegi cabina de dus potrivita?

Cel mai important factor de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o cabina de dus, este cel al sticlei. Panourile cabinei de dus trebuie sa fie din sticla securizata, grosimea sticlei poate sa fie intre 3mm si 8mm. Indiferent ca sticla este clara, semiopaca sau serigrafiata, aceasta trebuie sa fie securizata.

Elementele de imbinare a sticlei si profilul trebuie sa fie din materiale de calitate, deoarece in baie, acestea vor fi supuse la umiditate si cu timpul vor rugini sau deteriora. Este de preferat evitarea elementelor din plastic si alegerea unei cabine de dus cu elemente si profil din aluminiu.

Forma cabinei de dus

Forma cabinei de dus este importanta deoarece pe langa factorul estetic, aceasta poate sa salveze spatiul din baie. Forma patrata, rotunda sau dreptunghiulara a cabinei de dus iti ofera posibilitatea de a organiza spatiul din baie cat mai eficient. Cabinele de dus se pot gasi in urmatoarele dimensiuni: clasice – 80×80, 90×90 sau asimetrice – 80×100 sau 90×120.

Accesorii si dotari

Daca bugetul alocat este unul mare, se poate opta pentru dotari si accesorii suplimentare, care sporesc confortul si te relaxeaza in timpul dusului. Unele dintre aceste dotari sunt: hidromasajul, sistem de dus tip ploaie, radio si lumini cu led.

Pret si garantie

Achizitionarea unei cabine de dus este o investitie facuta pe termen lung, drept urmare, iti recomandam sa cumperi o cabina de dus rezistenta.

Cabine de dus dreptunghiulare

cabina de dus dreptunghiulara moderna cabina dus ieftina

Cumpara cabine de dus dreptunghiulare:

Descopera toata colectia ⟶ cabine de dus dreptunghiulare.

Cabine de dus patrate

cabina de dus patrata baie cabina patrata ieftina moderna

Cumpara cabine de dus patrate:

Descopera mai multe produse ⟶ cabine de dus patrate.

Cabine de dus semirotunde

Atunci cand spatiul este limitat, se poate opta pentru o cabina de dus semirotunda pentru a optimiza cat mai bine spatiul din baie.

cabina de dus semirotunda moderna cabina dus ieftina

Cumpara cabine de dus semirotunde:

Descopera intreaga colectie ⟶ cabine de dus semirotunde.

Cabina de dus cu hidromasaj

Aceste cabine de dus cu hidromasaj vin montate cu un dus vertical cu hidromasaj, astfel dusurile zilnice se vor transforma in momente de spa.

cabina de dus cu hidromasaj cabina dus moderna ieftina

Cumpara cabine de dus cu hidromasaj:

Descopera intreaga colectie ⟶ cabine de dus cu hidromasaj.