Cabine de dus – 15 modele – Super ghid de cumparare

De ce sa alegi o cabina de dus?

Cabina de dus este o alegere buna atunci cand nu ai destul loc in baie pentru o cada sau pur si simplu se alege o cabina de dus deoarece este mai moderna, estetica si eficienta decat o cada.

Cabina de dus: materiale

Cel mai important factor de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o cabina de dus, este cel al sticlei. Panourile cabinei de dus trebuie sa fie din sticla securizata, grosimea sticlei poate sa fie intre 3mm si 8mm. Indiferent ca sticla este clara, semiopaca sau serigrafiata, aceasta trebuie sa fie securizata.

Elementele de imbinare a sticlei si profilul trebuie sa fie din materiale de calitate deoarece in baie acestea vor fi supuse la umiditate si cu timpul vor rugini sau deteriora. Este de preferat evitarea elementelor din plastic si alegerea unei cabine de dus cu elemente si profil din aluminiu.

Forma cabinei de dus

Cabina de dus se poate gasi in trei forme: cabina de dus dreptunghiulara, cabina de dus patrata si atunci cand spatiul este limitat se poate opta pentru o cabina de dus semirotunda pentru a optimiza cat mai bine spatiul din baie.

Cabina de dus dreptunghiulara

cabina de dus dreptunghiulara moderna cabina dus ieftina

Cumpara cabina de dus dreptunghiulara:

Cabina dus Belform Clear 120x80 cm, material sticla securizata transparenta

Cumpara acum!

Cabina de dus dreptunghiulara, 100X80X190 cm, usi glisante

Cumpara acum!

Cabina de dus patrata

cabina de dus patrata baie cabina patrata ieftina moderna

Cumpara cabina de dus patrata:

Cabina dus Belform Grid 80x80 cm, patrata, sticla securizata

Cumpara acum!

Pachet Complet Cabina KOLO - Cabina dus patrat 90x90

Cumpara acum!

Cabina de dus semirotunda

cabina de dus semirotunda moderna cabina dus ieftina

Cumpara cabina de dus semirotunda:

Pachet Complet Cabina KOLO - Cabina dus semirotund 90x90

Cumpara acum!

Cabina dus Belform, semirotunda, 90x90cm

Cumpara acum!

Cum sa alegi cabina de dus potrivita?

In primul rand cabina de dus trebuie sa fie in concordanta cu spatiul disponibil din baie. Cabinele de dus se pot gasi in urmatoarele dimensiuni: clasice – 80×80, 90×90 sau asimetrice – 80×100 sau 90×120.

Forma cabinei de dus este importanta deoarece pe langa factorul estetic aceasta poate sa salveze spatiul din baie. Forma patrata, rotunda sau dreptunghiulara a cabinei de dus iti ofera posibilitatea de a organiza spatiul din baie cat mai eficient.

Descopera aici modele de bai, sfaturi si idei pentru amenajarea baii.

Cabina de dus: accesorii si dotari

Daca bugetul alocat este unul mare se poate opta pentru dotari si accesorii suplimentare care sporesc confortul si te relaxeaza in timpul dusului. Unele dintre aceste dotari pot fi: cabina de dus cu hidromasaj, cabina de dus cu touchscreen si panou de comanda cu sistem audio.

Cabina de dus cu cadita

Daca doresti sa te bucuri de ambele, o baie lunga si relaxanta si un dus rapid, atunci se poate opta pentru o cabina de dus cu cadita inalta si hidromasaj.

cabina de dus cu hidromasaj cadita moderna

Cumpara cabina de dus cu cadita:

Cabina dus cu hidromasaj si cada simpla Nevada

Cumpara acum!

Cabina cu Cadita Compact rotunda

Cumpara acum!

Cabina de dus cu hidromasaj

Alegand un model fara cadita, aceasta cabina de dus poate fi utilizata numai pentru dusuri, in schimb daca vine montata cu un dus vertical cu hidromasaj, dusurile zilnice se vor transforma in momente de spa.

cabina de dus cu hidromasaj cabina dus moderna ieftina

Cumpara cabina de dus cu hidromasaj:

Cabina de dus cu hidromasaj Sanotechnik Quick Line

Cumpara acum!

Cabina de dus completa cu montaj rapid Scala Black

Cumpara acum!

Pret si garantie

Cumpararea unei cabine de dus este o investitie facuta pe termen lung, drept urmare bugetul alocat trebuie sa fie unul corespunzator pentru a cumpara o cabina de dus buna si pentru a nu se face rabat de la calitate.

Producatorii care furnizeaza produse de o calitate buna, ofera si o garantie ca semn al calitatii acestora. Cei mai multi ofera o granatie de 24 de luni, dar pentru modele cu preturi mai ridicate ofera o granatie mult mai mare.

Descopera aici un ghid pentru achizitionarea unui mobilier de baie.