Alege comoda TV care ti se potriveste!

Dupa ce televizorul a fost achizitionat trebuie sa ii gasesti un loc potrivit de unde toata familia sa priveasca fara niciun impediment.

Dupa ce televizorul a fost achizitionat trebuie sa ii gasesti un loc potrivit de unde toata familia sa priveasca fara niciun impediment emisiunile sau filmele preferate. De fapt, acest lucru este posibil doar prin intermediul unei piese care desi nu este inclusa in setul de mobilier este indicat sa fie in concordanta cu stilul de amenajare. Comodele TV de la Naturlich reprezinta solutia potrivita pentru a aseza toate dispozitivele media utilizate: TV sau DVD-uri. Mai demult, vechile televizioare cu tub erau puse pe niste polite oarecare, voluminoase, insa rezistente.

Astazi, tehnologia cere elemente innovative in trend, iar TV-urile smart cer comode TV moderne si practice cu multiple imbunatatiri pentru depozitarea tuturor componentelor electronice, a cablurilor sau a consolelor.

In magazinul online de mobila Naturlich exista o varietae de optiuni, destinate celor care isi doresc o comoda TV. Cu siguranta in orice casa exista cel putin un TV, unde familia se reuneste pentru socializare, in timp ce atmosfera este mentinuta de sunetul acestui dispozitiv. Indiferent ca este amplasat in living sau in dormitor trebuie sa iei in calcul patru pasi inainte de alegerea finala.

comoda tv

Pasul 1: Dimensiunea comodei este primul criteriu la care esti nevoit sa te gandesti pentru ca iti influenteaza modul cum privesti la TV, dar si gradul de sustinere a dispozitivului. Inainte de a da startul analizarii unei comode pentru living incearca sa simplifici cateva aspecte care iti vor transmite indicii esentiale pentru alegerea modelului. Unul dintre cele mai importante aspecte este chiar dimensiunea comodei TV, deoarece aceasta influenteaza nivelul de confort, cat si intreaga sustinere a televizorului.

Pasul 2: Inainte de a porni in cautarea comodei perfecte, restrange optiunile, raspunzand la urmatoarele intrebari:

  • Care este dimensiunea diagonalei TV si greutatea lui?
  • Iti doresti amplasarea altor obiecte pe suprafata comodei?
  • Ce model prefer: rafturi deschise sau sertare?

In acesta etapa intervine si adancimea modelului care impacteaza puternic si stabilitatea televizorului. Pentru modelele actuale ar fi indicat sa te indrepti spre o comoda TV cu o adancime mai mica pentru a te bucura de un design minimalist. Mai mult, aceasta se potriveste perfect si cu TV plasma.

Pasul 3: Materialul transmite mai mult decat ti-ai imagina

Dupa ce ti-ai facut o idee asupra modelului poti sa analizezi si materialul din care este fabricat. Tine minte ca acesta face diferenta intre un dormitor sau living de calitate si amenajat cu atentie. Acestea fiind spune, opteaza spre cel mai bun material care nu va ceda sub nici forma. Lemnul masiv sau MDF-ul sunt doua dintre materiale, caracterizate printr-un aspect elegant cu o rezistenta sporita. In cazul in care nu exista aglomeratie, iar circulatia nu este prea intensa este bine-venita o comoda pentru living cu elemente metalice, fiind piesa de atractie a locuintei.

Pasul 4: Masoara nivelul la care te uiti la TV

Fara discutii, aceasta este un aspect primordial care iti va garanta confortul. Nimeni nu doreste sa se trezeasca cu dureri de gat din cauza pozitiei incomode provocate de statul in fata ecranului. Comoda tv trebuie sa aiba o anumita inaltime care plaseaza televizorul exact la nivelul ochilor. In acest caz tot ce ramane de facut este sa masori distanta de la podea pana la nivelul privirii in momentul cand stai asezat. De asemenea, mijlocul dispozitivului nu este indicat sa fie foarte sus sau prea jos.

Speram ca te-am inspirat cu cele patru sfaturi, iar acum nu iti mai ramane decat sa descoperi care este comoda TV ce se pliaza pe gustul membrilor familiei. Ba mai mult, modelele detin niste caracteristici speciale care mascheaza cablurile inestetice pentru ca focusul sa fie exact pe dispozitiv. Te invitam pe site-ul Naturlich pentru a descoperi piese de mobilier rezistente care iti vor infrumuseta locuinta!