Amenajari interioare living cu rafturi, etajere si biblioteci

Fiecare casa este diferita, asa ca in functie de stilul abordat, dimensiunile camerei si posibilitatile materiale, solutiile trebuie adaptate.

Inainte de a alege un corp cu rafturi, trebuie sa te gandesti la ce o sa il folosesti. Este important sa nu alegi un corp de mobilier doar pentru design sau sa umpli spatiul.

Una e sa ai nevoie de o biblioteca mare si solida, pentru ca ai multe carti, si alta este sa ai nevoie de cateva rafturi pentru obiecte decorative, care sunt mult mai putine si usoare.

Inainte sa alegi tipul de mobilier, ai grija ca totul sa fie intr-o compozitie coerenta. De exemplu, in spatiile mai mici sunt potrivite rafturile suspendate, astfel nu ocupi spatiu cu mobila la nivelul pardoselii.

De asemenea, indiferent de stilul de amenajare din camera sau marimea acesteia, iti recomandam sa alegi un mobilier cu nuante neutre si apoi sa alegi obiectele decorative. Astfel iti este mai usor sa asortezi obiectele cu etajerele sau rafturile, si in caz ca te plictisesti de ele, poti sa le schimbi oricand.

Avand in vedere sfaturile de mai sus, ne-am gandit sa iti prezentam o selectie de rafturi, etajere si biblioteci pentru living:

Cumpara biblioteci pentru living:

Descopera intreaga colectie ⟶ biblioteci pentru living.

Cumpara rafturi si etajere pentru living:

Descopera intreaga colectie ⟶ Rafturi si etajere pentru living.