Publicitate pe hoome.ro

O propunere pe plan publicitar consta in afisarea de bannere publicitare, pagini dedicate cu suport editorial (advertorial), reclama text, linkuri sponsorizate, sau orice alta forma de publicitate dorita de client, daca aceasta este posibila.

Foarte important! Toate tarifele si ofertele sunt negociabile, in cazul contractelor pe termen lung oferim discounturi semnificative.

Pentru orice alta forma de afisare si sugestii pentru oferta de publicitate va rugam sa ne contactati folosind adresa de E-mail contact (at) hoome.ro. Afisarea bannerelor si a reclamelor de tip text se va face de obicei in partile laterale ale paginii, in partea de sus a paginii denumita pe larg leaderbord sau in partea de jos a paginii.

Afisarea bannerelor si a linkurilor sponsorizate se va face pe un anumit numar de pagini sau pe toate paginile, dupa dorinta clientului. Bannerele pot contine orice informatie (ex. imagini, oferte, preturi etc), pot avea linkuri catre websitul firmei sau catre orice alta adresa dorita.

Pagina dedicata de publicitate consta in punerea la dispozitia clientului a uneia sau mai multe pagini pe situl www.hoome.ro unde acesta va putea sa prezinte orice informatie doreste despre firma sa. Realizarea si actualizarea paginii de catre echipa www.hoome.ro este gratuita in momentul in care se va incheia un contract publicitar cu o baza financiara.

De asemenea, suntem deschisi parteneriatelor gen barter sau concurs, si asteptam evident sugestii.

Speram intr-o colaborare fructuoasa cu toti cei care vor aproba si agreea ceea ce noi facem cu dedicatie.