Masute de cafea: 10 modele cu design unic

Descopera in acest articol modele de masute cu design unic in diverse culori si materiale.

Masuta de cafea este o piesa de mobilier indinspensabila in orice living. Pe langa factorul de design, aceste masute de cafea sunt utile deoarece poti sa pui diverse obiecte pe ea.

Deoarece in online se gasesc o varietate foarte mare de modele, echipa HOOME va prezinta mai jos 10 modele de masute cu design diferit, diverse culori si materiale. Cumpara online de la partenerii nostri o masuta de cafea care sa aduca un plus de design livingului tau.

Masuta de cafea Mauro Ferretti

Descopera aceasta masuta din fier si sticla cu un design ce imita frunzele. Piesele de mobilier Mario Ferretti emana un farmec distinctiv, care acapareaza intregul interior. Bucura-te de sentimentul de distinctie oferit de aceasta piesa.

Masuta de cafea Industra

Aceasta masa cu structura din metal si blat din lemn se potriveste perfect in orice living modern si va aduce un plus de eleganta camerei de zi.

Masuta de cafea SKANDICA Korsa

Mobilierul, indiferent cat de frumos este, trebuie sa fie si functional. Aceasta masuta din lemn de stejar cu roti este foarte functionala datorita spatiului mare de depozitare si se potriveste perfect intr-un living modern.

Masuta de cafea TemaHome Slate

Daca iti doresti o masuta de cafea mai atipica, cu un design modern care imita betonul, aceasta masuta TemaHome este alegerea perfecta.

Masuta de cafea Actona

Masuta este realizata din lemn de palisandru indian si cadru din metal.

Masuta de cafea Woox

Masuta de dimensiuni medii cu cadru din metal si blat din lemn. Aceasta masuta se potriveste perfect intr-un decor industrial sau retro.

Masuta de cafea Drunna

Masuta cu structura din lemn de nuc si blat din sticla temperata. Echipa de designeri de la Angel Cerda are grija ca intregul mobilier fabricat sa se incadreze in linii moderne cu accente scandinave.

Masuta de cafea Ettore

Masuta de cafea cu structura din lemn si blat din sticla temperata.