5 fotolii roz din noua colectie 2019

Echipa HOOME iti prezinta in acest articol 5 fotolii roz, cu design atractiv.

Un fotoliu confortabil, cu un design frumos, este cel mai bun partener atunci cand vrei sa te odihnesti in fata televizorului sau cand vrei sa citesti o carte buna. Fata de canapea, fotoliul poate fi pozitionat in orice colt al casei, astfel te poti retrage departe de galagia facuta de copii, intr-un colt linistit, doar al tau.

Echipa HOOME iti prezinta mai jos 5 fotolii roz, cu design atractiv si variat. Speram ca aceste modele te vor inspira si vei gasi un fotoliu care sa se potriveasca in locuinta ta.

Toate modelele prezentate mai jos pot fi cumparate online de la partenerii nostri. Apasa pe linkuri pentru mai multe detalii.

Fotoliu roz tapitat Cosmopolitan

Daca doresti o amenajare in stil modern cu accente cromatice, acest fotoliu roz va aduce ambientului acea nota de autenticitate si va oferi camerei un design aparte.

Fotoliu tapitat roz Bobochic

Acest fotoliu roz este perfect pentru cei care indragesc liniile bine definite si simplitatea formelor. Datorita formei, acest fotoliu este foarte versatil si se integreaza perfect in orice living, creand un puternic efect vizual.

Fotoliu Mazzini

Acest fotoliu roz de la Mazzini Sofas se potriveste perfect intr-un decor mai elegant, combinand confortul cu functionalitatea.

Fotoliu Windsor

Fotoliul Windsor cu structura metalica combina cu succes stilul retro cu cel scandinav. Datorita scheletului din metal, te ajuta sa creezi un decor mai aerisit.

Fotoliu Mazzini Blush

Daca doresti un fotoliu fancy pentru un living grandios, poti sa alegi acest fotoliu elegant cu structura aurie din metal. 

Descopera mai multe fotolii elegante pentru living.