Dizainar.ro – magazin online cu mobilier si decoratiuni romanesti

Dizainar magazin de mobila

Cu o vechime de peste 7 ani, Dizainar este unul dintre primele magazine online care ofera o gama larga de piese de mobilier si decoratiuni de la designeri si producatori din Romania.

Misiunea celor de la dizainar este de a le arata pasionatilor de design din Romania ca exista artisti talentati si producatori autohtoni si la noi in tara, nu numai in Italia, Olanda sau Germania.

Acestia fac posibila conexiunea dintre producator, designer si clientul final prin intermediul platformei online. Portofoliul complet al magaziunului cuprinde peste 400 de produse: de la piese de mobilier, accesorii, corpuri de iluminat, decoratiuni si ceramica.

Dizainar magazin de mobila si produse romanesti

Produsele oferite de dizainar pot fi gasite in online: www.dizainar.com/ sau daca sunteti din Bucuresti va incurajam sa faceti o vizita la showroom pentru a descoperi piese de mobilier si decoratiuni originale de la designeri romani.

Adresa showroom: Strada Putul cu Plopi 17, Bucuresti 010164

Esti pasionat de design interior? Participa la conferinta de design 2019: Despre utilizarea si optimizarea spatiilor

Pe 14 septembrie 2019, la Romexpo București, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Conferinței de Design ce va avea 3 paneluri de discuție pe următoarele teme: Utilizarea și optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea și optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii.