10 veioze sub 300 de lei pentru dormitor

Descopera 10 modele de veioze sub 300 de lei pentru dormitor.

Indiferent de stilul de amenajare, lumina joaca un rol foarte important in ambianta dormitorului. Veiozele pentru dormitor sunt importante, atat din punct de vedere functional (generatoare de lumina), cat si din perspectiva designului. Veiozele reprezinta, in functie de stilul si culorile alese, elementul contrastant sau complementar al decorului.

Veiozele sunt piesele de decor din dormitor care pot schimba cel mai usor atmosfera prin lumina generata, culoarea si stilul acestora. Imagineaza-ti un dormitor alb cu doua veioze din cupru cu abajur negru in stil contemporan sau cu doua veioze futuriste din lemn cu benzi luminatoare din led.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi o veioza pentru dormitor?

Criteriile de selectie pe care trebuie sa le urmezi atunci cand cumperi o veioza sunt:

  • Tipul de lumina dorit. (LED, cu incadescenta, cu lumina calda, rece sau intermediara).
  • Forma si materialul abajurului, acestea determina cantitatea de lumina care este difuzata de veioza. Daca folosesti veioza in mod regulat pentru a citi seara, iti recomandam sa folosesti o lampa cu lumina calda si o forma a abajurului care sa permita trecerea cat mai facila a luminii
  • Lungimea cablului. Majoritatea veiozelor vin cu un cablu standard de 1,5 metri, asadar este important sa ai o sursa de curent in apropiere de locul in care acestea vor fi pozitionate.

Descopera recomandarile noastre de lampi accesibile pentru dormitor, sub 300 de lei:

Descopera intreaga colectie de veioze moderne pentru dormitor.