Deco-Box

Atelierul deco-box isi propune sa aduca o experienta unica, un concept nou de design, ceasuri 3D, tablouri si obiecte, ce contin esente puternice de lemn masiv, reciclat, si culori vii, vesele – “Culori vibrante pentru o ambianta vesela”.

Cu Mandrie Made in Romania

Toate produsele din colectia Deco-Box sunt concepute si realizate manual in Romania. Ca obiectiv pe termen lung, Deco-Box, ca brand cu suflet romanesc, vrea să devină recunoscut pe plan international.

Mod de Realizare

Lemnul masiv se taie in forme geometrice,se picteaza bucata cu bucata cu acrilic si se asambleaza in jocuri de lumina si culoare. Asamblarea se realizeaza pe panouri de fag cu rama pe spate pentru a putea fi prins atat in sfoara,cat si in sisteme simeza.

Initiativa Verde

Incepand cu anul 2013, Deco-Box alaturi de Asociatia MaiMultVerde anuntau campania “Primul meu brad eco”, o prima campanie cu obiecte creative si de responsabilitate sociala. Cu fiecare bradut achizitionat, un procent de 5% din pretul acestuia era directionat catre Asociatie pentru plantarea de copaci prin programele de voluntariat.

Cumpara online ceasurile Deco Box: