Organizarea spatiului in bucatarie – Idei si sfaturi

Pasionatii de gatit stiu ca spatiul nu e niciodata suficient in bucatarie. Tocmai din acest motiv, experienta poate deveni adesea greoaie.

Pasionatii de gatit stiu ca spatiul din bucatarie nu este niciodata suficient. Tocmai din acest motiv, experienta poate deveni adesea greoaie, pierduta printre oale, tigai si diferite aparate electrice.

Dar asa cum se intampla de obicei, totul tine de organizarea spatiului. Pentru ca orice spatiu, oricat de mic ar fi, poate fi amenajat prin idei inteligente de depozitare si organizare.

Organizarea dulapului de bucatarie

Organizarea dulapului de bucatarie organizare bucatarie spatiu mic idei de depozitare inteligente

Recipientele pentru depozitarea alimentelor sunt foarte utile deoarece atunci cand gatim, nu tot timpul consumam toate produsele alimentare si avem nevoie de ceva pentru a le depozita ermetic.

Daca lasi produsele in ambalajul original, acestea isi vor pierde din prospetime si gust. Astfel dulapul din bucatarie va fi mereu organizat si incapator.

Organizarea condimentelor in bucatarie

organizarea spatiului in bucatarie suport pentru condimente

Nu e de mirare ca nu gasim condimentele atunci cand avem nevoie de ele, deoarece suntem obisnuiti sa tinem condimentele in pungulite sau in ambalajele originale, imprastiate prin sertare.

Drept urmare incearca sa organizezi condimentele in diferite borcanase, dupa care le poti depozita intr-un suport special langa aragaz. Astfel le vei avea tot timpul la indemana, atunci cand gatesti.

Descopera intreaga colectie de rasnite pentru condimente.

Organizarea cutitelor si a altor ustensile din bucatarie

organizarea spatiului in bucatarie suport cutite

In loc sa tii cutietele si alte ustensile des folosite in sertar, achizitioneaza un suport pentru cutite si ustensile, astfel le vei avea tot timpul la indemana, fara a le mai cauta prin sertare.

Descopera intreaga colectie de cutite si suporturi.

Organizarea sertarelor in bucatarie

organizare sertar bucatarie separator de sertare

Pentru a avea un sertar organizat, poti sa apelezi la separatoare speciale pentru sertare. Asa vei avea toate ustensilele puse in ordine si nu risti sa te tai in vreun cutit cand cauti dupa o lingura.

Organizarea dulapului de bucatarie

organizarea eficienta a spatiului mic din bucatarie cutii depozitare bucatarie

Incorporeaza in dulapuri si sertare cosuri sau cutii pentru legume, fructe, sticle de apa si alte alimente necesare in bucatarie.

Descopera intreaga colectie de cutii pentru bucatarie.