Masa de toaleta – Modele, sfaturi si idei

Orice femeie, indiferent de rolurile sale in viata, ca e mama, sotie sau fiica, are nevoie de coltul sau de infrumusetare, un loc dedicat si ordonat pentru cosmetice, creme si alte solutii de infrumusetare.

Amenajarea unui loc stilistic personal, incepe obligatoriu cu alegerea mobilierului cheie: masa de toaleta.

De ce sa alegi o masa de toaleta?

1. Organizezi spatiul din casa

O masa de toaleta ajuta la o organizare mai buna a cosmeticelor, cremelor si parfumurilor. Astfel eviti sa mai ocupi diverse locuri din casa cu produse cosmetice, depozitandu-le pe toate intr-un singur loc, organizat si eficient.

2. Economisesti timp

Avand la indemana toate produsele de care ai nevoie pentru a te pregati de o iesire in oras, eviti sa pierzi timpul si sa cauti prin casa dupa fiecare produs in parte.

3. Protejarea produselor cosmetice

Majoritatea femeilor care nu detin o masa de toaleta, isi depoziteaza produsele cosmetice in baie. Insa, ceea ce nu stiu multe femei este ca in baie nu sunt conditii propice pentru a le depozita, deoarece diferentele mari de temperatura, umiditatea si aburii din baie, duc la deteriorarea acestora.

Masa de toaleta in dormitor

Masa de toaleta poate fi situata oriunde in casa dar daca spatiul din dormitor iti permite, poti sa pui masa de toaleta in dormitor. In principiu ar fi bine sa gasesti un loc langa fereastra, sa poti beneficia si de lumina naturala.

masa de toaleta in dormitor alba cu sertare masa de toaleta clasica alba in dormitor masuta toaleta cu oglinda masa de toaleta moderna alba cu oglinda 2 sertare

Cumpara mese de toaleta moderne cu oglinda: