Amenajare garsoniera de 37 mp cu dormitor din sticla

Amenajarea acestei garsoniere a fost astfel gandita incat sa lase loc pentru un living mare si un dormitor separat de acesta.

Asadar spatiu destinat bucatariei a fost micsorat si mutat la intrarea in garsoniera. Astfel propietarii au reusit sa faca loc unui dormitor modern, despartind-ul de living printr-un perete din sticla si de bucatarie printr-o fereastra mare.

amenajari bucatarii mici garsoniere de 37 mp

Datorita ferestrei si a peretului din sticla, lumina naturala poate sa patrunda in intreaga garsoniera si ajuta la senzatia de spatiu mai mare.

idee amenajare garsoniera 37 mp cu dormitor si living separatamenajari garsoniere open space garsoniera 37 mpidee amenajare dormitor in garsoniera de 37 mpamenajare dormitor in garsoniera

Langa bucatarie s-a amenajat locul de luat masa, format din 2 scaune in stil scandinav si o masa simpla. Spatiu de depozitare este situat in living si este format din 3 dulapuri albe, inalte pana in tavan.

Gri, accente aurii și dormitor amenajata lângă bucătărie într-o garsonieră de 37 m² 1amenajari garsoniere de 37 mp open spaceamenajare garsoniera poze moderne amenajare garsoniera cu mobilier albidee amenajare hol garsoniera moderna de 37 mp

In baie designerii au ales un mobilier simplist si alb, astfel incaperea sa para mai mare. Fainta este alba iar gresia are niste modele florale care aduc un plus de design si vizual baii.

amenajari bai mici de garsoniere de 37 mp amenajari garsoniere open space 37 mp idei amenajari garsoniere

Foto: husmanhagberg.se