Amenajare garsoniera de 32 mp in Moscova – Eleganta si practibilitate!

Designerul Igor Kurkin a transformat aceasta garsoniera mica intr-un spatiu elegant, practic si elegant. Dormitorul si livingul sunt situate in acelasi spatiu si sunt despartite de niste rafturi albe. Partea de living a fost amenajata cu o canapea clasica albastra si doua masute in stil scandinav.

mobilier pentru amenajare garsoniera 25 mpamenajare garsoniera 25 mp living modernamenajare studio garsoniera living si dormitor in aceeasi incaperePeretele dormitorului a fost amenajat cu un tapet elegant si un tablou clasic. Patul este unul modern cu o noptiera retro aurie.

amenajare dormitor elegant in garsonieraIn hol se regaseste acelasi tapet elegant ca si cel din dormitor si piese de mobilier minimaliste in culori neutre de gri. Descopera aici o colectie impresionanta de tapete.

amenajare hol garsoniera amenajare garsoniera poze idei amenajare garsoniera 32 mpBucataria este amenajata cu o mobila de bucatarie inalta, alba si simpla. Tot in aceasta incapere a fost amenajat si locul de luat masa, alcatuit dintr-o masa moderna de sticla si scaune maro din piele.

amenajari bucatarii garsoniere bucatarie alba garsoniera amenajare bucatarie mica in garsoniera mobilier ieftin pentru garsoniera amenajari bai mici de garsoniere mobilier baie garsoniera

Foto: Eugene Kulibaba Via: Elle Decor