Amenajare garsoniera 32 mp la mansarda in nuante de gri

Esti in cautare de idei pentru amenajare garsoniera 32 mp la mansarda? Echipa HOOME iti prezinta mai jos amenajarea acestei garsoniere de numai 32 mp. Datorita spatiului restrans fiecare colt si nisa disponibila din aces spatiu a fost folosit si exploatat la maxim.

Garsoniera are doua balcoane iar spatiu dintre acestea a fost folosit ca loc de depozitare si loc de relaxare. Dormitorul a fost amenajat la ultimul etaj, accesul facandu-se printr-o scara rabatabila.

Culorile peretilor si a mobilierului sunt de nuante gri / albe in stil modern si scandinav. Aceste culori dau senzatia de spatiu mai mare plus amenajarea in plan deschis care permite luminii sa patrunda in intreaga garsoniera. Speram ca vei gasi cateva idei frumoase de amenajare si vei fi pe deplin inspirat.

Mini dormitor la mezanin într-o garsonieră de 32 m² amenajată la mansardă 2amenajare garsoniera la mansarda 32 mp living si sufragerieidei amenajare garsoniera poze 5idee amenajare garsoniera moderna 4Amenajare garsoniera mica 32m2 la mansarda 2idee amenajare garsoniera moderna 1idee amenajare balcon garsoniere amenajate modernMini dormitor la mezanin într-o garsonieră de 32 m² amenajată la mansardă 11idee amenajare balcon garsoniera in mansarda idei amenajare garsoniera poze amenajare garsoniera poze moderne Amenajare garsoniera mica 32m2 la mansardaAmenajare garsoniera mica 32m2 la mansarda 1idei amenajare garsoniera poze 1

Foto: Erik Olsson Via: PufikHomes