Amenajare apartament de 40 mp cu un decor deosebit

Acest apartament din Barcelona este gandit pentru un cuplu tanar de catre arhitectii Egue y Seta. Avand in vedere locatia apartamentului, arhitectii au gandit si amenajat apartamentul pentru cei doi tineri, astfel incat, decorul sa aiba legatura cu plaja si cu vacantele insorite.

Intrarea in apartament se face direct in spatiul zonei de zi. Bucataria domina ca si suprafata in detrimentul livingului. Zona de living este aproape inexistenta, iar televizorul lipseste cu desavarsire. O canapea cu un set de masute este tot mobilierul ce creoneaza zona de living, care are in fata bucataria si in lateral ferestrele.

Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 3

Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 6

Zona bucatariei si a livingului este despartita de cea de noapte, printr-un corp de bucatarie facut pe comanda cu ferestre, lasand lumina naturala sa circule din ambele zone.

Paleta de culori folosita pentru decorarea apartamentului, te duce cu gandul la plaja si mare. Plafonul si placile decorative din ciment sunt specifice stilului traditional catalunez.

Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 7Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 10

Descopera aici o colectie vasta de mobilier pentru bucatarie.

Intre bucatarie si dormitor s-au pus locuri speciale pentru plante, dand apartamentului mai multa viata si o atmosfera placuta. Partea ce tine de intimitate s-a rezolvat si ea tot cu ajutorul plantelor.

Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 15

Un alt spatiu de depozitare in dormitor este dulapul folosit pentru despartirea acestuia de bucatarie.

Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 17Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 1Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 4Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 9

Descopera piese interesante de mobilier pentru dormitor aici.

Baia este separata partial in doua parti prin intermediul unui zid. Ca si amenajare, totul este simplu tratat, contemporan, cu mult alb si un blat din lemn pentru mai multa luminozitate.

Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 18Amenajare apartament 40 mp modern amenajari apartamente 12

Foto: Vicugo.com

Daca ti-a placut articolul, te asteptam cu un Like pe pagina noastra de Facebook.