Colectia de masute cu design inedit de Stelios Mousarris

masute cu design inedit de stelios

Tanarul designer Stelios Mousarris cu origini din Cipru si cu o diploma in Design Modelmaking, pare sa aibe o imaginatie nesfarsita. Acesta ne demonstreaza inca o data ca lumea designului nu are limite si vine cu o colectie noua de masute spectaculoase.

Prima masuta din colectie este Rocket Table

Cand a creat aceasta masuta, designerul a vrut sa recreeze sentimentele de nostalgie si fara griji din copilaria lui. Combinand diferite tehnici manuale de strung si tiparire 3D, designul expus este unul jucaus, cu nori si rachete din lemn care ii aduc aminte de copilarie.

rocket-coffee-table-stelios-mousarris-5 rocket-coffee-table-stelios-mousarris-2 rocket-coffee-table-stelios-mousarris-3 rocket-coffee-table-stelios-mousarris-57

Wave City Table

O alta masa a designerului Mousarris este ''Wave City''. Aceasta are o forma impunatoare, curbata si expune un peisaj de cladiri din New York. Masa este confectionata din lemn masiv, fier si finisaje 3D.

mousarris-wave-city-coffee-table-04 mousarris-wave-city-coffee-table-05 mousarris-wave-city-coffee-table-03 mousarris-wave-city-coffee-table-06 mousarris-wave-city-coffee-table-01

Doodle Desk

Aceasta masuta neagra cu structura din fier are un design aparte, dat de forma maini cu creion. Pe partea de sus a masutei se afla o sticla groasa, pentru a sustine o carte un caiet sau o ceasca de cafea.

Doodle-Desk-1 Doodle-Desk-02 Doodle-Desk-01

Willy Oak

Si ultima masuta este ''Willy Oak'', inspirata din era de aur a desenelor. Bratele din aur ale lui Willy si picioarele sustin perfect suprafata de lemn a mesei, astfel capabila sa suporte cani, caiete, vise si idei.

Willy Oak 3 Willy Oak 2 Willy Oak 1

Foto: www.mousarris.com
Distribuie